Tenk om

/ Produkt nevnes/

Tenk om ting hadde vært annerledes. Tenk om…. Ja har du noen ganger tenkt slik? Jeg har ofte tenkt slik, jeg tenker at jeg er utrolig heldig, det har jeg sagt og skrevet mange ganger. Og nei jeg tror ikke jeg kan slutte å si det. Rett og slett. Jeg sitter her med glasset med kaffe latte, ja jeg bruker pose kaffe der, jeg bruker denne her som jeg har vist dere før: Den er god nok for meg, selv om det er mange meninger om kaffe i pose eller slike ting. 

Jeg har noen timer med tenking i dag bak meg i dag, når jeg nå var på tur med hunden sammen med barna mine, eller de 2 som er her, så ser man jo hvordan de prater sammen, på en  annen måte enn vi prater sammen, og jeg tenkte på at for mange år siden da jeg var 16 eller omtrent den alderen så var jeg ganske så bestemt på at jeg ikke skulle ha barn uansett hva som var i vente, men med tiden dukket det opp 3 flotte gutter. Tenk hvor tomt livet mitt hadde vært hvis ikke de hadde vært her.  Ja  i løpet av livet tar vi mennesker valg, og noen av de endrer vi oss på eller vi endrer retningen  i en annen vei enn vi hadde planlagt. Jeg tenker at det er en del av livet rett og slett. Vi endrer oss fra vi er barn, over til vi er gamle, ikke bare  det ytre men også det indre, vår mentale del, ja hele oss endres, og jeg tror at det er bra at vi modnes sakte men sikkert. Kan hende at vi fra tid til annen opplever ting som gjør at vi føler at vi blir fort voksne eller fort gamle, men vi gjør ikke det, vi modnes. Det ligger i vår natur. I hele min barndom , ja fra 1974- 2009 var jeg innenfor samme menighet, men når jeg forlot den så ble jeg voksen på en annen måte, jeg begynte å se livet fra en annen vinkel. Og det er sånn med oss mennesker at når livet vårt endrer seg på ene eller andre måten og man må leve på en litt annen måte, da er det en del av læring’s kurven. Det handler om visdom og erfaring. Jeg blir sittende med en følelse at jeg ikke hadde vært den jeg er i dag , hvis ikke jeg hadde flyttet på meg, jeg hadde nok sett ting på en annen måte og gjort ting annerledes. Tror jeg…..

Vi mennesker formes også av de vi har rundt oss, på godt og vondt. Vi vil ikke være noen outsiders men en del av flokken, og det handler om at vi må velge våre venner med omhu,vi må passe på at vi ikke velger venner som drar oss i feil vinkel i livet. Ja tenk om…….. hver dag kan man oppleve at det er tanker som detter ned i hodet vårt.Nå skal jeg ta med meg kroppen min i dusjen og så natta. Snakkes plutselig

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg