Om å være lykkelig eller ulykkelig.

Hva gjør at du skal være lykkelig? Eller hva skal til for at du skal være det motsatte? Jeg fant en liste inne på Facebook , det var hos en av mine venner som hadde laget det. Retningslinjer for hvordan være ulykkelig?

  • Klag på alt.
  • Let etter feil hos andre og særlig hos deg selv
  • Sammenligne deg med andre, og helst hos de som har det bedre enn deg selv
  •  Misunnelse er et bra ord her
  • Fokuser på det du ikke har i stedet for det du har
  • Unnvik nuet, tenk på alt som har vært og som var elendig og bekymre deg for det som ligger fremfor deg
  • Skyld på andre når du får problemer
  • Finn feil hos andre og mer enn gjerne påpek det
  • Kritisere alltid, til og med deg selv
  • Vis mistenksomhet.

Jeg tenker at vi mennesker har vel lettere for å se dritten enn det positive, ikke bruk livet ditt på å dvele ved det som man opplever som det negative. Ikke alle ting kan man gjøre noe med der og da men at man må finne en løsning på det som er og at det tar litt lengre tid. Ting er ikke umulig men det kan noen ganger ta litt lengre tid. Og av og til er det veldig bra at man bruker tiden det tar. Vi mennesker har bare ikke tid til å vente noen ganger. Jeg er veldig glad for at jeg prøver å holde meg til at jeg skal se det positive i det meste. På mange måter er det en god egenskap jeg har lært meg i gjennom livet. Jeg pleier å si at det som ikke dreper meg gjør meg sterkere men noen ganger er det lett, ja nesten for lett å se helt svart på det. Noen ganger er det lett å havne i fella når man opplever at drømmer og håp går i knas. Jeg tenker at det handler like mye om å senke skuldrene litt, ikke jage etter det perfekte  hele tiden. For man er jo så perfekt man kan være selv…. ingen er verre til å dømme og fordømme oss selv eller andre enn nettopp oss selv.

Jeg har ikke vært i slaget i det siste og endelig slo det meg hvorfor jeg rett og slett har vært helt tom i kroppen min. Det handler om 2 ting. Jeg venter på et svar så jeg føler at jeg lever i et slags ingenmannsland, og så er det kostholdet. Matlysten har liksom ikke vært den beste og når jeg har spist har det vært helt feil, og innerst inne ligger jeg med en frykt for å legge på meg igjen. Så jeg har snakket til meg selv, jeg har sagt at nok er nok, og nå vet jeg har det er hva som er feil. Av og til er det greit å få en slags wake up call, eller hva? Vel jeg har det i hverfall.

Nå er det snart ut med hundene og nyte kvelden, det er ikke regn ute( hvis ikke det kommer når jeg kommer ut da) og så er det å nyte stjernehimmelen.

Kos dere og sov godt

2 kommentarer

Siste innlegg