Høsttur

I helgen kjørte jeg barn hjem og det andre barnet til sin høstferie, så nå er det kun meg og snorkefrøken her hjemme, ja altså mannen min er her men han er på kurs, så ja akkurat nå er det kun tv som gir lyd fra seg, og snorkingen altså fra snorkfrøken da. Men nok om det. Jeg hadde en fin tur på fjellet, jeg stoppet opp og koste meg, vandret litt og lot tankene fare, og jeg kjenner at slike ting er viktige for meg å gjøre, kall det en form for selvhjelp. Og det er jo ingenting som er så vakkert som en tur i fjellet nå på høsten. Kaldt var det men likevel.

Veien dit og hjem igjen var vakker og en slags reise i tid, hvordan? Jo jeg reiste nesten igjennom 4 årstider, snø, høst, sommer og vår.

Jeg vet ikke med deg, men det er noe fredfult over dette med vann, fjell og naturen.

Dette huset/ hytta fikk meg til å smile. Hvordan? Hvordan kan et enkelt bygg få meg til å smile. Saken er jo den at flere kan ta samme bilde men alle ser forskjellige ting. Jeg ser et bygg som hvis det kunne prate, ganske så sikkert kunne fortelle mange historier om hva det har sett og opplevd, så jeg liker slike ting, det som det ligger en historie bak.

  Midt på fjellet sto det en ensom arbeidsmaskin, og jeg tenker på at før hadde man ikke de maskinene, før drev man alt frem med hest og hender, ja håndkraft rett og slett.

Dette bildet ble grusom uklart, jeg vet men det gir meg et lite smil, fordi når jeg ser de vindmøllene som jeg egentlig syntes er grusom stygge så vet jeg at jeg er hjemme. Jeg kjenner at da er det litt tid så kan jeg komme hjem til mannen i mitt liv.  Så det er sånn det er. Dette var min helg i bilder.

1 kommentar
  1. Jammen fikk du med deg mye på turen din. Snø kan jeg godt vente litt med, men det var jo frost i morges, så det er nok ikke langt igjen til snøen. Flotte bilder. Det er en fin årstid, kald og klar og fine farger.
   Godt du fikk denne fine turen ♥ Nyt høstferien ♥

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg