Da var det jo morgen allerede.

God morgen…… adle sammen som de sier her. ‘

Håper dere , når dere kommer dere ut av senga, har lagt en god natts søvn bak dere og at dere tar dere tid til en god frokost, eller en kopp kaffe/ te før dere rusher videre, det er viktig for det første og hva er bedre enn å starte på en okay morgen, og ikke bare stresser videre. Jeg skal nok ikke være den som snakker mest der men jeg prøver.  Men jeg har i dag startet med en Kaffe Latte , og en liten stund med nesa  i denne boka her:

 Jeg må si at jeg liker godt Per Fugelli. Hvorfor? Vel det handler vel mest om at hans livsfilosofi er noe jeg kjenner meg igjen i eller kan være enig i. Han har litt den ” Gi faen ” holdningen. Men ikke til livet generelt men mer til stresset, det at man ikke tar seg tid til å nyte de små og de store tingene. Det er og et fokus på samhold, og det er viktig.  Man kan vel si det sånn at samhold= verdighet rett og slett. Men uansett da , dette er en utrolig god bok som gav meg mange smil, og filosofiske tanker. Greit å ha med seg når man skal noen vei.  Jeg syntes alle skal ta seg tid til å nyte livet, vise eller finne livslyst. Men man skal å tørre å være ærlig mot en selv, og mot andre, man skal tørre å vise at ikke alle dager er like at ikke alle er like lykkelige bestandig. Men men det er sånn det er= Det er selve livet. Og livet er som det er, man tar i mot det som måtte komme eller hva? Uansett man må bare lære seg til å omfavne det som er viktig. Men klart noen ganger blir livet litt tyngre enn andre ganger, det er ikke til å skyve under en stol. Og da er det da man må tørre… tørre å si det som det er.

I dag er det ut på veien da, jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg grugleder meg. Det eneste som er er at jeg satser på at det er lite trafikk og at det er enda bedre kjøreforhold enn jeg er redd for. Mannen min spurte meg i går, hva er det som er så tungt å skulle kjøre den veien, og svaret er ganske så enkelt, jeg  gruer meg til glatte veier, og det der. Men jeg skal gi litt F og klare det som bare det. Nå skal jeg snart spise litt og så er det mating av hunder, og så er det ut på veien…… ikke med en gang da men snart. Så vi snakkes sikkert etterhvert

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg